Az orvoshoz fordulni biztonságos. Az egészsége figyelmen kívül hagyása nem az!

 

 

A Frida Med Klinika | Szeged továbbra is a pácienseink és munkatársaink védelmét tartja a legfontosabb feladatának. A magánrendelés szigorú protokollokat követ, hogy biztonságban tartsa Önt a COVID19 terjedésének megakadályozásában.

 

Tudni szeretné, hogy védett-e? Kérjen időpontot!

 

 

Tekintse meg a COVID-dal kapcsolatos ajánlatainkat, termékeinket.

 

COVID-19 Oltás Utáni Ellenanyagvizsgálat (IgG)

 

SARS COV2 OLTÁS UTÁNI IGG IMMUNVÁLASZ VIZSGÁLAT

 

A vizsgálat segítségével kimutatható, hogy az oltást követően kialakult-e már a megfelelő immunválasz a SARS CoV2 vírus ellen.

A teszt az oltás után kialakult tüske fehérje (spike-protein) ellenanyag szintjét méri, így a jelenleg Magyarországon elérhető összes oltás (Pfizer, Moderna, Szputnyik, Sinopharm, Astra Zeneca), valamint a már engedélyezett oltóanyagok (Johnson&Johnson, CoviShield, CanSino, CureVac) beadása után kialakult immunválasz mérésére alkalmas.

A mintavétel a kétdózisú oltások esetén (Pfizer, Moderna, Szputnyik, Sinopharm, Astra Zeneca, CoviShield, CureVac) a második oltás után egy héttel, az egydózisú oltások esetén (Johnson&Johnson, CanSino,) az oltást követő 4.-6. hét után javasolt. A vizsgálat vénából vett vérmintából történik.

 

A vizsgálat számszerű eredményt ad a szervezet által termelt ellenanyag szintjére, ami megmutatja az oltás nyomán kialakult védettség mértékét.

 

Az oltás után kialakult IgG ellenanyag vizsgálat eredménye 1-3 munkanapon belül készül el. A leleteket emailben, illetve az EESZT felületén keresztül közöljük.

 

COVID-19 Ellenanyagvizsgálat (IgG)

 

Koronavírus IgG ellenanyag teszt (magas érzékenységű szerológiai teszt SARS-COVID-2 fertőzés utáni IgG immunválasz)

 

A vizsgálattal a koronavírus fertőzés után a kialakult IgG immunválasz mérhető, amellyel megállapítható, hogy valaki átesett-e már a fertőzésen és már gyógyult, illetve védettsége van. Javasolt ismert, lezajlott fertőzés után az immunválasz erősségének megítélésére, illetve legalább 1 hónappal korábbi koronavírus gyanúját keltő betegség igazolására.

SARS-CoV-2 IgG immunválasz tesztünknél számszerű eredményt adunk ki referencia tartománnyal.

 

A vizsgálat eredménye alkalmas a koronavírus elleni védettségi igazolvány kiállítására, melynek menetéről a kiállító hatóság honlapján tájékozódhat.

 

COVID-19 Állapotfelmérés

 

A hosszú COVID, vagy poszt-COVID szindróma a koronavírus fertőzésen átesett betegek 30%-át is érintheti. A Frida Med Klinika | Szeged egy csomagot állított össze a betegeinek, melynek célja a szakszerű, célirányos kivizsgálás kedvezményes áron. Azoknak a betegeknek is ajánljuk, akik a sportoláshoz szeretnének visszatérni.

 

A csomag tartalma: Szakorvosi vizsgálat, kockázat-elemzés, EKG, laborvizsgálat (nagylabor, vese- és májfunkció, szívenzimek, gyulladásos paraméterek), vérnyomás, véroxigenáció , ellenanyag-teszt, terhelés-teszt, szakorvosi vélemény és szükség szerint további vizsgálatok megszervezése.

 

A csomagot azoknak a betegeknek ajánljuk, akik átestek COVID-19 fertőzésen és szeretnének az egészségi állapotukról egy átfogó képet kapni. A vizsgálat az anyagcsere, a szív és a tüdő állapotát, valamint a COVID-19 elleni védettséget vizsgálja kedvezményes áron.