• 6721 Szeged, Tisza Lajos krt. 95
 • enEnglish

Dr. Vincze Márió

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Vincze Márió Szegeden született és ott végezte tanulmányait. A Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Karán 2018-ban summa cum laude minősítéssel végzett, és azóta a Szegedi Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgozik. 2023-ban kiválóan megfelelt minősítéssel tette le szülész-nőgyógyász szakvizsgáját.

Tevékenységi körébe tartozik a várandósgondozás, nőgyógyászati szűrővizsgálatok, fogamzásgátlás és tanácsadás, cikluszavarok, gyulladásos eredetű kórképek és kismedencei fájdalom kivizsgálása és kezelése, valamint a rutin nőgyógyászati ultrahangvizsgálat.

Kiemelt érdeklődési területei a nőgyógyászati sebészet és onkológia, amelyekben aktívan részt vesz a klinikai munkája során. A rákszűréssel kapcsolatos eredmények értékelésében és a további kezelés megtervezésében is készséggel áll rendelkezésre.

Klinikai munkájának további aspektusai az oktatás és kutatás. Oktatási feladatai közé tartozik a magyar és külföldi diákok, valamint a szülész-nőgyógyász rezidensek képzése. Kutatási területe a terhességi kórállapotok szűrésével kapcsolatos.

Dr. Vincze Márió fontosnak tartja a holisztikus látásmódot és a bizalmi jellegű orvos-beteg kapcsolatot. Meggyőződése, hogy az egészségmegőrzés és a gyógyulás elősegítésének alapjai a széleskörű szakmai gondolkodásmód, a kielégítő tájékoztatás, a közvetlen és empatikus kommunikáció, valamint a páciensek megfelelő utánkövetése. Ezen elvek mentén gyakorolja hivatását.

 

Szakképesítés

2023: Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga kiváló minősítéssel
2018: Általános Orvosi diploma summa cum laude

 

Szolgáltatások

 • várandósgondozás
 • nőgyógyászati szűrővizsgálatok
 • nőgyógyászati onkológia
 • fogamzásgátlás és tanácsadás
 • cikluszavarok
 • gyulladásos eredetű kórképek
 • kismedencei fájdalom kivizsgálása és kezelése
 • rutin nőgyógyászati ultrahangvizsgálat
 • tavkonzultacio-lehetosege
 • Lépjen velünk kapcsolatba

  Szakrendeléseinkre online is lehet időpontot foglalni. Ha nem biztos abban, hogy melyik szakrendelés lenne az Ön számára a legmegfelelőbb, akkor minden kérdésére szívesen válaszolunk emailben, vagy telefonon, ha lehet még aznap.   Kattintson az alábbi linkre elérhetőségeinkért.

Munkatársaink

Dr. Csüllög Emese

aneszteziológus, fájdalom terapeuta

Az SZTE aneszteziológusa. Szakrendelésén a fájdalom kezelésével és kivizsgálásával, a krónikus fájdalommal élő betegek gondozásával foglalkozik. Aneszteziológiai szakrendelésén a betegek műtéti altatásának véleményezését végzi.

Dr. Horváth Zoltán

neurológus, epileptológus, neurofiziológus

az SZTE Neurológiai és Idegsebészeti Klinikáinak neurológus szakorvosa. Szakrendelésén minden típusú neurológiai betegség kivizsgálását és kezelését végzi. A neurofiziológia országosan elismert szakértője, rendszeresen tart nemzetközi tanfolyamokat.

Dr. Kis Dávid

idegsebész, klinikai főorvos

Az SZTE Idegsebész adjuntusa. Az agy és gerinc betegségeinek szakértője. Elismert neuromodulációs szakember, több új eljárás meghonosítója Magyarországon. Specialitása a minimálisan invazív eljárások és a kulcslyuksebészet.

Dr. Varga Ádám

idegsebész, kinikai szakorvos

Az SZTE Idegsebész szakorvosa. Az agy és gerinc idegsebészeti betegségeinek szakértője. Jártas az agydaganatok műtéti és sugársebészeti kezelésben, elsőként vezetett be itthon gerincnavigációs megoldásokat.

Dr. Lázár Bence András

pszichiáter, egyetemi adjunktus

Egyetemi adjunktus, pszichiáter szakorvos. Szerteágazó tapasztalattal rendelkezik általános pszichiátriai kórképekben, ezek korszerű diagnosztikájában és gyógyszeres kezelésében.

Dr. Varga Edina Tímea

neurofiziológus, neurológus

2002-ben szerzett diplomát a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem (ma Szegedi Tudományegyetem) Általános Orvosi Karán.rn2008-ban neurológiából, majd 2012-ben Dániában klinikai neurofiziológiából tett szakvizsgát, ez utóbbit Magyarországon honosították.

Dr. Szerényi Zsolt

ortopéd-traumatológus szakorvos

Az SZTE ortopédusa. Szakrendelésén a mozgásszervi fájdalom kezelésével és kivizsgálásával foglalkozik. A különböző ízületi betegségek komplex gyógyítását és gondozását tűzte ki célül. Ízületi injekciók beadását és egyéb minimális invazív beavatkozásokat végez.

Dr. Vincze Márió

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Vincze Márió, a Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel végzett szülész-nőgyógyász, a Szegedi Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgozik, ahol várandósgondozással, nőgyógyászati szűréssel, sebészettel, onkológiával foglalkozik, valamint oktatási és kutatási feladatokat is ellát.

Pócza-Véger Petra

pszichológus, neuropszichológus, pszichoterapeuta

Pócza-Véger Petra 2009-ben végzett a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán, 2016-ban pedig alkalmazott egészségpszichológiai szakvizsgát szerzett, majd 2021-ben pszichoterápiás, 2023-ban neuropszichológusi szakvizsgát is tett. Széleskörű klinikai tapasztalattal rendelkezik.

Falucskai Henriett

klinikai pszichológus

Falucskai Henriett 2001-ben szerezte pszichológusi diplomáját. Szorongásos zavarok, ezen belül is a pánikzavar és a fóbiák kezelésével, valamint kapcsolati problémákkal, trauma feldolgozással, kríziskezeléssel foglalkozik. Szimbólumterápiás módszerekkel, autogén tréninggel és meditációval dolgozik. EMDR terapeuta.

Manga Anikó

diplomás gyógytornász

2020-ban szerezte diplomáját a Szegedi Tudományegyetemen. Végzését követően ortopédiai, rheumatológiai és neurológiai fekvőbeteg intézetekben, szerzett gyakorlatot. Praxisában a mozgásterápiát és fizioterápiás technikákat alkalmaz. Számos tanfolyamon bővítette tudását, ahol különböző manuálterápiás és rehabilitációs módszereket sajátított el. Jól felszerelt termében várja pácienseit.

Mákos Andrea

betegkapcsolatok

Andrea korábbi munkaköreiben is ügyfelekkel foglalkozott. Nagyon jó hasznát veszi különlegesen jó kommunikációs készségének.

Szirányi Ági

betegkapcsolatok

betegirányítás, logisztika

Dr. Chadaide Zoltán

ügyvezető, neurológus

Eredetileg neurológusként dolgozott. 2008 óta az egészségügy üzleti oldalával foglalkozik és a Frida Med Klinika | Szeged szervezési feladatait látja el.