• 6721 Szeged, Tisza Lajos krt. 95
  • enEnglish

Munkatársaink

Dr. Csüllög Emese

aneszteziológus, fájdalom terapeuta

Az SZTE aneszteziológusa. Szakrendelésén a fájdalom kezelésével és kivizsgálásával, a krónikus fájdalommal élő betegek gondozásával foglalkozik. Aneszteziológiai szakrendelésén a betegek műtéti altatásának véleményezését végzi.

Dr. Horváth Zoltán

neurológus, epileptológus, neurofiziológus

az SZTE Neurológiai és Idegsebészeti Klinikáinak neurológus szakorvosa. Szakrendelésén minden típusú neurológiai betegség kivizsgálását és kezelését végzi. A neurofiziológia országosan elismert szakértője, rendszeresen tart nemzetközi tanfolyamokat.

Dr. Kis Dávid

idegsebész, klinikai főorvos

Az SZTE Idegsebész adjuntusa. Az agy és gerinc betegségeinek szakértője. Elismert neuromodulációs szakember, több új eljárás meghonosítója Magyarországon. Specialitása a minimálisan invazív eljárások és a kulcslyuksebészet.

Dr. Varga Ádám

idegsebész, kinikai szakorvos

Az SZTE Idegsebész szakorvosa. Az agy és gerinc idegsebészeti betegségeinek szakértője. Jártas az agydaganatok műtéti és sugársebészeti kezelésben, elsőként vezetett be itthon gerincnavigációs megoldásokat.

Dr. Lázár Bence András

pszichiáter, egyetemi adjunktus

Egyetemi adjunktus, pszichiáter szakorvos. Szerteágazó tapasztalattal rendelkezik általános pszichiátriai kórképekben, ezek korszerű diagnosztikájában és gyógyszeres kezelésében.

Dr. Varga Edina Tímea

neurofiziológus, neurológus

2002-ben szerzett diplomát a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem (ma Szegedi Tudományegyetem) Általános Orvosi Karán.rn2008-ban neurológiából, majd 2012-ben Dániában klinikai neurofiziológiából tett szakvizsgát, ez utóbbit Magyarországon honosították.

Dr. Szerényi Zsolt

ortopéd-traumatológus szakorvos

Az SZTE ortopédusa. Szakrendelésén a mozgásszervi fájdalom kezelésével és kivizsgálásával foglalkozik. A különböző ízületi betegségek komplex gyógyítását és gondozását tűzte ki célül. Ízületi injekciók beadását és egyéb minimális invazív beavatkozásokat végez.

Dr. Vincze Márió

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Vincze Márió, a Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel végzett szülész-nőgyógyász, a Szegedi Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgozik, ahol várandósgondozással, nőgyógyászati szűréssel, sebészettel, onkológiával foglalkozik, valamint oktatási és kutatási feladatokat is ellát.

Pócza-Véger Petra

pszichológus, neuropszichológus, pszichoterapeuta

Pócza-Véger Petra 2009-ben végzett a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán, 2016-ban pedig alkalmazott egészségpszichológiai szakvizsgát szerzett, majd 2021-ben pszichoterápiás, 2023-ban neuropszichológusi szakvizsgát is tett. Széleskörű klinikai tapasztalattal rendelkezik.

Falucskai Henriett

klinikai pszichológus

Falucskai Henriett 2001-ben szerezte pszichológusi diplomáját. Szorongásos zavarok, ezen belül is a pánikzavar és a fóbiák kezelésével, valamint kapcsolati problémákkal, trauma feldolgozással, kríziskezeléssel foglalkozik. Szimbólumterápiás módszerekkel, autogén tréninggel és meditációval dolgozik. EMDR terapeuta.

Manga Anikó

diplomás gyógytornász

2020-ban szerezte diplomáját a Szegedi Tudományegyetemen. Végzését követően ortopédiai, rheumatológiai és neurológiai fekvőbeteg intézetekben, szerzett gyakorlatot. Praxisában a mozgásterápiát és fizioterápiás technikákat alkalmaz. Számos tanfolyamon bővítette tudását, ahol különböző manuálterápiás és rehabilitációs módszereket sajátított el. Jól felszerelt termében várja pácienseit.

Mákos Andrea

betegkapcsolatok

Andrea korábbi munkaköreiben is ügyfelekkel foglalkozott. Nagyon jó hasznát veszi különlegesen jó kommunikációs készségének.

Szirányi Ági

betegkapcsolatok

betegirányítás, logisztika

Dr. Chadaide Zoltán

ügyvezető, neurológus

Eredetileg neurológusként dolgozott. 2008 óta az egészségügy üzleti oldalával foglalkozik és a Frida Med Klinika | Szeged szervezési feladatait látja el.

  • tavkonzultacio-lehetosege
  • Lépjen velünk kapcsolatba

    Szakrendeléseinkre online is lehet időpontot foglalni. Ha nem biztos abban, hogy melyik szakrendelés lenne az Ön számára a legmegfelelőbb, akkor minden kérdésére szívesen válaszolunk emailben, vagy telefonon, ha lehet még aznap.   Kattintson az alábbi linkre elérhetőségeinkért.

Szolgáltatásaink

Szakrendeléseinket beutaló nélkül veheti igénybe előzetes bejelentkezéssel. Lépjen velünk kapcsolatba és felvesszük Önnel a kapcsolatot email-en, vagy telefonon. A magánrendelés Szeged belvárosában található.

Fájdalom ambulancia

A Fájdalom Ambulanciát Dr Csüllög Emese aneszteziológus, fájdalomterapeuta vezeti.
A Fájdalom terápiája komplex feladat, ahol figyelembe kell venni a fájdalom okait, a páciens életére való hatását és ezek alapján megválasztani a megfelelő kezelést.

Neurológia

Neurológia ambulanciánkon Dr Horváth Zoltán, az SZTE neurológusa rendel.
A neurológia, vagy magyarul ideggyógyászat az orvostudomány olyan ága, amely az idegrendszer rendellenességeivel és betegségeivel foglalkozik.

Neurofiziológia (ENG/EMG)

Dr Varga Edina Tímea neurofiziológus-neurológus szakorvos végez ENG/EMG vizsgálatokat.
A neurofiziológiai vizsgálatok alkalmasak az izmok- és idegek működésének részletes vizsgálatára.

Ortopédia

Az Ortopédiai szakrendelésen Dr Szerényi Zsolt várja pácienseit.
Az ortopédia amozgásszervek megbetegedéseivel foglalkozik. Szerényi doktor minden ízületi problémát orvosol szakrendelésén.

Szülészet-Nőgyógyászat

A Frida Med nőgyógyász specialistája Dr Vincze Márió .
Szakrendelésén az általános szülészeti-nőgyógyászati ellátásokok kívül foglalkozik onkológiai esetekkel és a kismedencei fájdalommal

Epileptológiai gondozás

Epileptológiai gondozást Neurológiai ambulanciánkon Dr Horváth Zoltán, neurológus, epileptológus végez.
Az epilepszia rendszeres gondozást igényel a gyógyszerek beállítása, javaslatamiatt

Pszichiátria Ambulancia

Az Pszchiátriai Ambulancián Dr Lázár Bence András egyetemi adjunktus várja pácienseit.
Széleskörű tapasztalattal rendelkezik pszichiátriai kórképekkel kapcsolatos szakmai konzultációban és terápiás tanácsadásban.

Pszichológia

A Pszichológiai Ambulancián Pócza-Véger Petra és Falucskai Henriett pszichológusok rendelnek.
Praxisukban mind a krónikus fájdalommal és más krónikus betegséggel élők támogatása, gondozása, mind a mentális állapotok különféle pszichoterápiás módszerekkel történő kezelése és életvezetési tanácsadása szerepel.

Idegsebészet

Az Idegsebészeti szakrendelésen Dr Kis Dávid és Dr Varga Ádám várja pácienseit.
Az idegsebészet az agy és gerincvelő megbetegedéseivel foglalkozik. Mindkét idegsebész a minimálisan invazív méűtétek, agyi- és gerincbetegségek specialistája.

Aneszteziológia

Az Aneszteziológiai Ambulanciát Dr Csüllög Emese aneszteziológus, fájdalomterapeuta vezeti.
Szakrendelésén a műtéti altatáshoz szükséges szakvéleményt és tanácsadást végzi, szükség esetén további kivizsgálást szervez.

Gyógytorna

A gyógytorna foglalkozásokat Manga Anikó diplomás gyógytornász vezeti
A gyógytorna és fizioterápia a szervezet regenerációs folyamatait aktiválja. Speciális gyakorlatokkal segíti a mozgás helyreállítását és a fájdalom csillapítását.

Labor

A laborvizsgálatok jelenleg nem elérhetőek.