Munkatársaink

Dr Csüllög Emese
aneszteziológus, fájdalom terapeuta
Dr Kis Dávid
idegsebész
Dr Horváth Zoltán
neurológus, neurofiziológus
Paulik Natália
diplomás gyógytornász, fizikoterapeuta
Szirányi Ági
betegkapcsolati munkatárs

Szakmai cikkek, hírek, érdekességek

Olvassa munkatársaink által, a szakterületükkel kapcsolatban írt cikkeket, értesüljön legújabb szolgáltatásainkról és a | Frida Med Klinika | híreiről.


Porckorongsérv, vagy gerincsérv. Mikor kell műteni?

A gerincsérv, vagy porckorongsérv az egyik leggyakoribb probléma, ami miatt a beteget a magánrendelés szolgáltatásait igénybe veszik. Sokan gondolják, hogy a gerincsérv csak operációval gyógyítható, azonban ez nem igaz, sőt, a felesleges operáció tovább ronthatja a panaszokat. Ebben a posztban azt járjuk körül, hogy a gerincsérv, vagy porckorongsérv miként kezelhető, valamint, hogy a műtét milyen esetekben indokolt.

tovább Porckorongsérv, vagy gerincsérv. Mikor kell műteni?

Epilepszia

Mik az epilepszia tünetei? Epilepsziás jellegű rosszullét számos betegségnek lehet első tünete, ezek közt szerepel maga az epilepszia betegség is.…

tovább Epilepszia

Gyógytorna

Diplomás gyógytornász várja betegeit. Jól felszerelt, modern eszközök, elektrofiziológiai kezelések. Lökéshullám terápia.

tovább Gyógytorna


    Kérjük válassza ki, hogy milyen szakrendelésre/szolgáltatásra szeretne bejelentkezni. Amennyiben nem biztos benne, úgy a "Visszahívást kérek" bejelölését ajánljuk. Felhívjuk telefonon és segítünk a helyes szakorvos kiválasztásában.