Összeszokott csapat

Hiszünk abban, hogy a közös munka meghozza az eredményt és betegeink elégedettségét.

A Frida Med munkatársai

Összeszokott csapat, A Frida Med Klinika | Szeged orvosai és szakdolgozói rendszeres konzultációkkal keresik az Önnek megfelelő megoldásokat.

Szolgálatatásainkkal az ön igényeihez alkalmazkodunk

Klinikánkon Fájdalom Ambulancia, Idegsebészeti, Neurológiai szakrendelés, Gyógytornászat és laborvizsgálatok érhetőek el.

A Kabay Rendelő épületében, modern, barátságos környezetben várjuk betegeinket Szeged Belvárosában.

Recepció

Csapatmunka

A csapatmunka fontos tényezője a sikeres gyógyításnak. Munkatársaink egymással folyamatosan konzultálva dolgoznak.

Betegközpontúság

Dedikált betegkapcsolati munkatárs segíti betegeinket információval, az előjegyzések kezelésével és tanácsokkal

Tapasztalat

Minden szakorvosunk évtizedes klinikai tapasztalattal rendelkezik szakmáján belül és területük elismert szakemberei.

Célunk

A Dél-Alföld legjobb magánrendelőjeként ellátni a hozzán forduló betegeket és beváltani a bizalmukat.

| Frida Med |

Fájdalom Klinika | Neurológia | Idegsebészet

Frida Med Fájdalom Klinikán célunk, hogy pácienseink professzionális és személyre szabott ellátását kellemes környezetben biztosítsuk. Orvosaink és szakdolgozóink közös szakmai múltja alapozza meg a legmagasabb szakmai színvonalat, melyről hosszú évek óta együtt dolgozó csapatként gondoskodunk. 

​Klinikánk minden típusú fájdalom kezelésére felkészült. Intézményünkben fájdalom-, idegsebészeti- és neurológiai szakrendelés működik. A fájdalommal kapcsolatos panaszok mellett készen állunk bármilyen neurológiai és idegsebészeti panasszal, betegséggel hozzánk forduló betegek ellátására. Epilepszia, Parkinson betegség, perifériás idegek megbetegedései, agydaganatok, gerinc megbetegedései. Az orvosi csapattal képzett gyógytornászunk dolgozik együtt a betegeink teljeskörű ellátásáért. Szakrendeléseinken tapasztalt orvosok és szakdolgozók várják, akik több éves klinikai munkájuk során betegek százainak segítettek.  Klinikánkon laborvizsgálathoz vérvétel is történik. 

​Az ellátás multidiszciplináris szemléletben zajlik, ami azt jelenti, hogy több szakma szoros együttműködésben dolgozik folyamatosan konzultálva egy közös célon: az Ön fájdalmának csillapításán.

Orvosaink egyetemi klinikán és külföldi tanulmányutak során szerezték tapasztalataikat.

CsapatmunkaA szolgáltatásainkkal kapcsolatos szakmai cikkek, hírek, érdekességek

Olvassa munkatársaink által, a szakterületükkel kapcsolatban írt cikkeket, értesüljön legújabb szolgáltatásainkról és a | Frida Med Klinika | híreiről.


Koronavírus oltás után is vigyázzunk a szervátültetettekre

A Frida Med Klinika | Szeged – bár nem tartozik a szakterületeink közé – szívügyének tekinti a szervtranszplantációt. Ennek oka személyes, Szirányi Ági (betegkapcsolati munkatárs) kolléganőnk maga is szervtranszplantált, és ma azért lehet velünk és tehet olyan sokat betegeinkért, mert évekkel ezelőtt egy új szívet kapott a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán ().

tovább Koronavírus oltás után is vigyázzunk a szervátültetettekre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük